Andreas Pettersson +46700395930

Topptur med guide

Guidad topptur i Sverige och Norge

Vi på Next Adventure Sweden erbjuder oförglömliga toppturer i några av de mest spektakulära fjällområdena i Sverige och utvalda områden i Norge. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har vi en skräddarsydd upplevelse för alla, oavsett tidigare erfarenhet. 

Våra erfarna, passionerade guider kan ta dig och ditt sällskap till Skarvarna, Hamrafjället, Mittåkläppen, Helags, Skarsfjället, samt norska fjäll som Jotunheimen, Sunnmøre och Romsdalen. Njut av orörd snö, fantastiska vyer och spännande äventyr!


Guidad topptur i fjällen i Sverige och Norge

Randonee topptur - destinationer i Sverige och Norge


Randonee topptur är för alla med ett intresse för skidåkning i opistad och vacker terräng. Vi hjälper dig med utrustning och anpassar lösningar för dig och familjen eller kompisgänget. Nedan har vi sammanfattat våra priser och våra destinationer.

Skarvarna: Guide, lavinutrustning och skotertolkning ingår. 

Pris: 1495 SEK.

Hamrafjället: Guide och lavinutrustning ingår. 

Pris: 1495 SEK.

Mittåkläppen: Guide och lavinutrustning ingår. 

Pris: 1395 SEK.

Helags/Skarsfjället: Guide och lavinutrustning ingår (skoterhyra tillkommer). 

Pris: 1795 SEK.

Norge (Jotunheimen, Sunnmøre, Romsdalen): Utforska Norges vildmark med våra erfarna guider.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen i fjällen. Kontakta oss idag för att boka din nästa topptur och uppleva våra vackra fjäll på nära håll. 

Tel: 0700-395 930

E-post: guide@nextadventuresweden.se

Topptur, guidad tur i svenska och norska fjällen

Guidad topptur på skidor


Följ med oss på en topptur på skidor och upplev friheten och glädjen av att åka skidor i orörd pudersnö. Under vinterhalvåret erbjuder vi guidning, lavinutrustning och skräddarsydda turer som passar din nivå. Vår erfarenhet och passion gör varje tur till en minnesvärd upplevelse.

Under turen får du också lära dig mer om hur man åker offpist på ett säkert och roligt sätt. Lavinrisk, rätt utrustning och teknik är exempel på kunskap som är oumbärlig inom utförsåkning. Våra guider är experter och kan svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Topptur i fjällen

Topptur i fjällen - sommarhalvåret

Vår fjällvandring runt Helagsmassivet är perfekt för dig som vill lära dig mer om fjällvandring. Under fyra dagar får du och ditt sällskap bland annat kunskap om tältuppsättning, utrustning, matlagning, fjällflora och navigering. Turen passar nybörjare såväl som de som vill fördjupa sina kunskaper. Vi vandrar till och runt Helagsmassivet och anpassar oss självklart efter rådande väderlek. Helagsfjället sträcker sig 1796 meter över havet och därmed Sveriges högsta berg söder om polcirkeln.

Isklättring - för adrenalinjunkies och äventyrslystna

När minusgraderna har präglat vintern tillräckligt länge, är det faktiskt möjligt att klättra på vattenfall. Prova på isklättring med oss och utmana dig själv med hjälp av stegjärn och isyxor. Våra halvdags- och heldagsaktiviteter erbjuder en intensiv och spännande upplevelse, där vi klättrar upp för frusna isfall. 

Med utrustning och guidning från våra experter är du säker på att få en dag fylld av adrenalinkickar och nya erfarenheter. Detta är en intensiv aktivitet, där låren med stor sannolikhet bränner efteråt. Medtag gärna dina egna skidpjäxor.

Konferenser bland vackra fjäll


För företag som letar efter en unik konferensupplevelse erbjuder vi event i naturnära miljöer. Kombinera möten med fjällvandring, skidturer eller isklättring och skapa minnen tillsammans med kollegorna. Vi hjälper er att planera och genomföra en konferens som kombinerar arbete och nöje på bästa sätt.

Vår erfarenhet har lärt oss att inga konferenser är likadana och att alla företags behov särskiljer sig från det tidigare. Vi anpassar en lösning efter just er, vare sig det gäller detaljer kring möten eller funderingar inför aktiviteterna. Målet är att vara flexibla och utifrån detta skapa en rolig och produktiv dag för er.


Kontakt

För mer information angående aktiviteterna är ni välkomna att kontakta

Andreas Pettersson +46700395930

guide@nextadventuresweden.se